Aparat bãrbierit Babyliss SH510E review

  • Eficienta
  • Functii
  • Baterie
4.7

button

În momentul de faţã barba este un adevarat accesoriu pentru bãrbaţi, definind stilul multora. Un accesoriu atât de important trebuie îngrijit corespunzator, iar Babyliss SH510E este un aparat de ras care aratã cã poate sã îşi îndeplineascã cu foarte mare dedicare rolul de bãrbier.  Indiferent dacã urmariţi sã îngrijiţi o barbã lungã, medie sau scurtã, ori sã obţineţi o piele netedã, aparatul dispune de cele mai avansate dotãri pentru a vã oferi cea mai atractivã experienţã şi cel mai mare confort.

aparat-de-ras-babyliss-sh510e

Babyliss SH510E este dotat cu un sistem patentat de lame circulare care taie de douã ori mai repede decât în cazul oricãrui alt aparat.  Sistemul de lame alcãtuit din oţel inoxidabil şi titan genereazã un numãr impresionant de 5 milioane de tãieturi pe minut. În acelaşi timp, lamele sunt foarte maleabile şi au o acţiune multi-direcţionalã.

Rezultatul constã în scãderea considerabilã a timpului necesar îngrijirii bãrbii sau eliminãrii acesteia. Lamele se adapteazã rapid liniilor feţei şi protejeazã pielea pe întreg parcursul bãrbieritului.

Aparatul are vibraţii de 3 ori mai reduse faţã de unul obişnuit şi este cu atat mai silenţios.

babyliss-sh510e

Babyliss SH510E are o construcţie foarte impozantã. Acesta îmbina negrul şi portocaliul într-un design foarte atractiv şi plin de energie. Designul are la bazã materiale de cea mai bunã calitate şi o rezistenţã ridicatã. Aparatul este prevãzut cu afisaj LED foarte util, care simplificã foarte mult utilizarea. Acesta afişeazã lungimea de tãiere si nivelul de baterie.

Aparatul este rezistent la apã şi poate fi folosit şi în dus. De asemenea, pentru curãţare poate fi clãtit sub jetul de apã de la robinet. Veţi economisi astfel cu atât mai mult timp.

Aparatul funcţioneazã fãrã fir şi poate fi folosit de oriunde, fãrã a fi condiţionat de alimentarea de la prizã. Unul din avantajele modelului este şi faptul cã este dotat cu o baterie Li Ion puternicã. Aceasta se incarcã rapid, atingând nivelul maxim de încarcare în 90 de minute. O încãrcare completã oferã sesiuni de bãrbierit de 60 de minute. Pentru momentele în care aveţi nevoie de un bãrbierit rapid puteţi încãrca aparatul în mult mai puţin timp, doar pentru acel bãrbierit.

Foarte atractiv este şi faptul cã modelul beneficiazã de o funcţie de memorare, aşa cã poate reţine datele de la o sesiune de ras la alta. Nu mai rãmane astfel decât sã porniţi aparatul, iar acesta vã va oferi mereu acelaşi rezultat.

Babyliss SH510E este un aparat de ras extrem de performant, care aduce la un nou nivel îngrijirea bãrbii. Modelul dispune de un sistem patentat de lame şi oferã un confort ridicat la fiecare sesiune de bãrbierit. Lamele sale metalice sunt foarte rezistente, uşor adaptabile la fire de pãr de toate dimensiunile si blânde cu pielea.  Prin urmare, veţi avea la dispoziţie un sistem foarte avansat de îngrijire, care vã va oferi tot confortul de care aveţi nevoie. Concurenţa devine din ce în ce mai mare şi pe piaţa de aparate de ras, ceea ce nu poate decât sã ne bucure. Cei de la Babyliss au lansat unul dintre cele mai atractive aparate la momentul actual.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *