Aparat de ras Panasonic ES-RT87-S503 review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Manevrabilitate
4.5

Aparatul de ras este foarte important pentru ingrijirea oricarui barbat, deoarece va ajuta sa aveti un look ingijit indiferenta daca preferati sa va barbieriti zilnic sau saptamanal. Desi exista o oferta de variata de aparata de ras electrice pe piata, alegerea celui care sa se potriveasca cu nevoile dumneavoastra poate fi destul de dificila. Panasonic este liderul mondial in ceea ce priveste aparatele de ingrijit pentru barbati, datorita produselor performate si invovatiilor aduse in acest domeniu de-a lungul timpului.

Aparatul de ras Panasonic ES-RT87-S503 este un aparat de ras pentru barbierit uscat si/sau umed cu trei lame cu ajutorul caruia veti obtine un barbierit usor si rapid de fiecare data cand il veti folosit. Inca de la prima folosire va veti bucura de o piele neteda si nu veti mai avea probleme cu iritarea pielii, fiind ideal pentru persoanele cu o piele sensibila. In plus, modelul ES-RT87-S503 este 100% impermeabil, putand fi folosit atat la barbieritul uscat, pe piele umeda sau chiar impreuna cu spuma sau gelul de ras preferat.

Modelul ES-RT87-S503 de la Panasonic are un design elegant, o forma ergonomica care asigura o manevrabilitate usoara, iar insertiile de silicon va ajuta sa aveti un control bun atunci cand folositi aparatul. Aparatul are un motor de mare viteza cu 10.000 rotatii pe minut, iar cele trei lame de mare precizie taie aproape de piele dar fara a o irita sau a crea leziuni. Aparatul are un cap pivotant care urmareste conturul fetei si asigura astfel un barbierit cat mai aproape de piele.

Pe partea din spate a aparatului de ras se gaseste un trimmer care are lamele ascutite la 45 de grade cu ajutorul caruia puteti sa tundeti usor perciunii sau mustata, pentru a avea look-ul pe care il doriti. Folia exterioara are forme rotunjite care ajuta la indepartarea usoara a parului din zonele mai greu accesibile cum ar fi barbie, gat sau nas.

Bateria Li-Ion se incarca in aproximativ o ora, iar o incarcare asigura o autonomie a aparatului de 54 de minute. De asemenea, aparatul de ras are un sistem LED cu 3 trepte cu ajutorul caruia veti sti cand este necesara incarcarea bateriei sau cand bateria a fost complet incarcata. Sistemul de incarcare asigura si curatarea automata a aparatului cu ajutorul unor vibratii rapide care vor curata lamele interioare de firele de par sau sebumul depus.  Sistemul de incarcare va ajuta sa depozitati aparatul in conditii de siguranta, asigurand totodata protectia impotriva depunerilor de praf sau a altor impuritati. Imreuna cu aparatul veti gasi peria cu ajutorul careia puteti curata zonele greu accesibile dintre lamele interioare si un detergent special de curatare a lamelor.

In concluzie, aparatul de ras ES-RT87-S503 de la Panasonic este un aparat de ras accesibil, rezistent, usor de utilizat, eficient si care utilizeaza ultimele tehnologii dezvoltate de compania japoneza. Avand in vedere raportul calitate/pret, nu putem decat sa recomandam acest aparat de ras care cu siguranta nu va va dezamagi.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *