Ceas ASUS ZenWatch 2 WI501Q review

  • Design
  • Functii
  • Baterie
4.2

button

Asus este un brand de-abia la inceput pe gama smartwatch, dar care a lansat pana acum doua modele foarte atractive. ASUS ZenWatch 2 WI501Q este ultima lor versiune propusa si este un ceas ce merita cel putin atentia iubitorilor de dispozitive smart.

smartwatch-asus-zenwatch-2-wi501q

ASUS ZenWatch 2 WI501Q este un smartwatch cu foarte multa personalitate. Designul sau se remarca atat prin aspectul foarte aparte, cat si prin intermediul constructiei foarte rezistente. Ceasul este prevazut cu o curea foarte eleganta, demna de un ceas mecanic cu stil. Apoi, ecranul este rotunjit si are diagonala de 1.63 inch. Trebuie sa mentionam ca avem de-a face cu versiunea mai mica a smartwatch-ului. Exista si una mai mare. Modelul de fata are dimensiunile de 49.6 x 40.7 x 9.4 mm, o constructie a cadranului din otel inoxidabil si o greutate foarte mica, de doar 60g.

In ceea ce priveste calitatea imaginii, ceasul smart are o rezolutie de 320 x 320 de pixeli si o densitate de 278ppi. Ecranul de tip AMOLED face o treaba foarte buna. Sunt de remarcat si constructia Corning Gorilla Glass 3 si rezistenta la apa. Ceasul face astfel fata foarte bine accidentelor si are o rezistenta de invidiat. Nu veti avea probleme la contactul la apa sau lovituri.

Trecand la partea de performanta, ASUS ZenWatch 2 WI501Q este compatibil atat cu telefoane Android, cat si Apple. Modelul este compatibil cu telefoane care ruleaza un sistem de Android mai departe de versiunea 4.3 si telefoane iPhone cu sistem iOS mai departe de versiunea 8.2.

asus-zenwatch-2-wi501q

Experienta de utilizare este foarte placuta. Smartwatch-ul se sincronizeaza rapid la aplicatiile de pe telefon si ofera acces la toate functiile. Modelul este insa mai putin potrivit pentru pasionatii de sport, intrucat ii lipseste spre exemplu modulul Heart Rate. Cei interesati de business-office nu vor avea nimic de reprosat.

Ceasul are la baza un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2GHz CPU, ajutat de o memorie RAM de 512MB si o capacitate de stocare de 4GB of eMMC. Veti avea astfel la dispozitie o baza foarte buna pentru dezvoltarea tuturor activitatilor de peste zi. Verificarea mesajelor, hartilor, desfasurarea de apeluri sau ascultarea de muzica vor avea loc foarte lin si foarte rapid.

De asemenea, bateria ofera o autonomie foarte buna. Acumulatorul are 380 mAh si ofera o autonomie chiar si de pana la 2 zile. In acelasi timp, datorita tehnologiei Hyper Charge, incarcarea este foarte rapida, atingand nivelul de 60% in doar 15 minute. Ceasul este astfel un asistent personal excelent, care ofera suport inteligent intr-o varietate mare de functii si are cerinte minime in materie de mentenanta.

ASUS ZenWatch 2 WI501Q este un smartwatch extrem de atractiv, un reprezentant de vaza al clasei mid-range. Modelul are un design foarte elegant, o constructie rezistenta, o configuratie buna si o autonomie generoasa, fiind astfel un accesoriu ideal pentru un smartphone. Ceasul este gata sa va insoteasca pe intreg parcursul zilei si sa va ofere asistenta de care aveti nevoie in intalniri, la volan sau atunci cand va deplasati.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *