Ceas Smartwatch Sony 3 SWR50 review

  • Design
  • Tehnologii
  • Baterie
4.2

button

Producãtorii de smartwatch-uri au trecut de perioada în care ofereau opţiuni destul de reduse. În momentul de faţã lucrurile au avansat foarte mult şi puteti alege dintr-o gamã foarte variataã de modele ce acoperã toate stilurile. Smartwatch-urile elegante reprezintã cea mai nouã apariţie, fiind perfecte pentru mediul business.

Un ceas smart este foarte util pentru cã oferã o libertate mult mai mare de mişcare. Cei de la Sony au îmbinat într-un mod excelent designul elegant şi performanţa în modelul Sony 3 SWR50. Avem de-a face cu un ceas inteligent care va îndeplini sarcinile unui asistent personal şi vã va face totodatã sã arãtaţi mereu impecabil.

ceas-smartwatch-sony-3-swr50

Sony 3 SWR50 este unul dintre cele mai elegante ceasuri smart. Acesta este prevãzut cu o curea din oţel inoxidabil şi are dimensiuni foarte echilibrate, care îi ofera un stil remarcabil. Ceasul are dimensiunile de 36 x 10 x 51 mm şi o greutate de 45 grame.

Designul este gândit nu doar pentru a oferi stil, dar şi pentru a face faţã provocãrilor. Astfel, designul este rezistent nu doar la mişcãri bruşte, cât şi la apa. Cu alte cuvinte, nu va trebui sã vã faceţi griji dacã vã prinde ploaia la atunci când sunteţi la o întâlnire de afaceri în aer liber.

Ecranul LCD oferã o experienţã foarte interactivã şi animatã. Acesta are o diagonalã de 1.6 inch şi o rezoluţie de 320 x 320 de pixeli. Notificãrile, reţelele de socializare şi aplicaţiile de sport se vor vedea foarte bine.

Modelul este dotat cu un procesor quad core de 1.2 GHz, o memorie RAM de 512 MB şi o capacitate de stocare de 4 GB eMMC. Prin urmare, smartwatch-ul se mişcã foarte bine şi are un timp rapid de rãspuns.

Toate aplicaţiile de pe telefon, precum cele de mesagerie, reţele de socializare, muzicã, ştiri sau fitness se vor sincroniza automat cu ceasul. Modelul beneficiazã de wifi, bluetooth şi tehnologie NFC, aşa cã va comunica foarte uşor cu smartphone-ul sau tableta. De asemenea, ceasul este dotat cu senzori de luminã, accelerometru, magnetometru, giroscop si GPS.

Sony 3 SWR50 este compatibil cu dispozitive Android care ruleazã o versiune de sistem de dupa Android 4.3.

Un lucru foarte atractiv la acest ceas este şi autonomia. Ceasul nu vã va lãsa la greu şi va putea fi folosit pânã la douã zile fãrã a avea nevoie de reîncãrcare. Modelul este dotat cu un acumulator de 420 mAh.

Prin urmare, Sony 3 SWR50 este un smartwatch foarte atractiv, care se prezintã foarte bine din toate punctele de vedere. Ceasul aratã foarte elegant, este compatibil cu o gamã largã de telefoane Android şi suportã sincronizarea cu toate aplicaţiile de pe smartphone. Autonomia foarte bunã permite utilizarea pe termen lung fãrã încãrcare, aşa cã nu veţi avea mari bãtãi de cap şi vã veţi putea concentra pe lucruri mai importante. Achiziţia unui astfel de dispozitiv vã pune în posesia unui asistent mereu activ, care vã va ajuta în orice moment al zilei. Cei de la Sony au creat un dispozitiv inteligent şi foarte adaptabil.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *