Kokorico By Jean Paul Gaultier review

  • Persistenta
  • Intensitate
  • Recipient
4.3

Jean Paul Gaultier este cunoscut iubitorilor de parfurmuri in special pentru Le Male, care are o sticla in forma de bust de barbat. Kokorico este onomatopea franceza pentru cantecul cocosului, iar Jean Paul Gaultier a lansat acest parfum in anul 2011.

Kokorico Jean Paul Gaultier

Sticla de parfum este de culoare neagra si are o forma distinctiva a unui cap de barbat pe care este scris numele parfumului. Sticla vine intr-o cutie de tabla de culoare rosie, un ambalaj interesant specific unui brand care se respecta.

Mirosul parfumului este interesant si placut. Acest parfum are nuante masculine, dar nu cele traditionale sau demodate. Este un miros mai rafinat, cu note fine lemnoase, fiind in acelasi timp subtil dar si persistent. Kokorico este un parfum care se potriveste pentru serile si noptile din orice anotimp, dar care iese cu adevarat in evidenta in zilele fruguroase de iarna.

Desi este posibil sa va plictisiti de el pana sa-l terminati, parfumul Kokorico by Jean Paul Gaultier este recomandat barbatilor care doresc un parfum deosebit cu tonuri elegante.

Miros specific – Lemnos/aromat

Sezon – Toamna/Iarna

Tinuta – Formala, Casual

Potrivit pentru – Seara

Varsta recomadata – 18+

Note principale – Frunze de smochin

Note secundare – Vetiver, Patchoouli, Cacao

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *